Det digitala sjukhuset Grønnköpingkið, ett samnordisk projekt i form av världens grönaste sjukhus, visar hållbara produkter och tjänster som är redo att installeras och användas på ditt sjukhus idag.
– Vi vill att Grønnköpingkið, ska visa upp hållbara lösningar som HealthTextiles för en global publik, för att visa vad som finns på marknaden och göra det lättare att göra sjukvårdssystem gröna, säger Daniel Eriksson, grundare av Nordic Centre for Sustainable Healthcare.

I det här live-webinariet för man att höra om fler sådana hållbara lösningar och hur man får tillgång till dem. Som pricken över i:et får deltagarna också möjlighet att lyssna och delta i en frågestund om ämnet att förverkliga det gröna sjukhuset.
– Vi är stolta över att ha blivit utvalda för att visa upp våra PPE uniformer med TorTexTM powered by 37.5-teknologi tyget i världsklass vid detta viktiga program som arbetar mot framtiden för nordisk hållbarhet, säger Tomas Persson, ordförande, HealthTextiles.
Presentationer av lösningar som redan finns på sjukhuset är förutom HealthTextiles även Pharmafilter, Silentia och Addax Biosciences.

Datum: 18 april 2023
Tid: 14.00-16.00 (17.00) CET
Mellan kl. 16.00-17.00 CET kommer vår italienska partner Beside You Group att ge dig en tjuvkik in i Grønnköpingkiðs tvillingplattform Virdea - Medelhavets gröna sjukhus.
Plats: (Hybrid) Zoom eller på plats Södra Promenaden 51 i Malmö.
Skicka ett e-postmeddelande till Felicia Hedetoft (felicia.hedetoft@tem.se) med ämnet "World's Greenest Hospital LIVE" om ni vill delta fysiskt på plats eller via länk.

Kontakt och mer information
Tomas Persson
Grundare och ägare
HealthTextiles
www.HealthTextiles.com
info@healthtextiles.com
+46 (0)727-302081

Om Health Textiles
HealthTextiles är en ledande svensk tillverkare med uppdrag att rädda liv och minska kostnaderna för vårdsektorn genom att utveckla innovativa nya vårduniformer och textilier. Erbjuder unika antibakteriella uniformer med svensk kvalitet och design, deras uniformer finns på sjukhus, vårdcentraler och vårdhem över hela Europa.
För mer information se https://www.healthtextiles.com

Illustration: LINK Arkitektur