– Jag trivs väldigt bra. Hela bolaget genomsyras av en familjär stämning, det är få arbetsplatser där det är så.

När Anders såg att vi sökte en ny platschef till vår anläggning i Gävle med ansvar för personal, drift och underhåll samt att se över fastigheten med tanke på energi kände han att det stämde bra med hans erfarenhet.
– Det var check på alla punkter. Jag har en bred bakgrund och har bland annat arbetat som försäljningschef, regionchef och platschef inom byggbranschen med fokus på energi och miljö. Försäljning, personal, teknisk drift och underhåll har varit en stor del av mitt arbetsliv.

Att han valde att söka sig till Swed Handling beror på flera anledningar. Den ena är läget. Anders bor i Gävle och har i tidigare tjänster legat borta tre dagar i veckan.
– När jag träffade Rickard och Anita kände jag direkt att de är jordnära människor och att det är högt i tak. Hela bolaget genomsyras av en familjär stämning, det är få arbetsplatser där det är så, säger han och fortsätter:
– Jag har redan haft diskussioner med Rickard om idéer jag har. Det känns nästan för bra för att vara sant.

Att stämningen i bolaget är så bra tror Anders beror på att ledningen är på ett visst sätt och att det sprider sig i organisationen.
– Det är även kul att få arbeta i ett så välmående bolag där vi inte har kniven på strupen. Det minskar stressen. Visst är det mycket konkurrens i branschen, speciellt när det gäller AdBlue, men det går bra för Swed Handling.

Anders breda erfarenhet rymmer även till viss del kemikalier.
– Jag har koll på kemikalier till fordonsbranschen och badhus och Thorsil känner jag till. Sen finns det så mycket mer att lära sig. Till en början är det främst säkerheten jag fokuserar på och där har jag fått bra utbildningsmaterial.

Initialt är tjänsten som platschef en multiroll där Anders kommer ha ansvar för både verksamheten och personalen.
– Det är roligt att få vara med på flera hörn. Med tiden kommer rollen utkristallisera sig, jag kommer inte att hinna allt. Swed Handling är ett bolag som expanderar och här finns utrymme att utöka med personal.

Varmt välkommen till Swed Handling Anders!

För mer information om Swed Handling se https://www.swedhandling.com


Ny på jobbet genom Presstjänst - Vill ni också presentera ny personal i er verksamhet?
Kontakta Presstjänst för marknadens enklaste, mest effektiva och prisvärda presentationssannonser:
https://presstjanst.se/contact