Om Aktuell Miljö

Om Aktuell Miljö

Välkommen till Aktuell Miljö. Den handlar som du som läsare förstår av titeln om miljö, hållbarhet och vad vi kan göra för miljön och klimatet i framtiden. Vill ni skriva och berätta om er verksamhet eller andras så är ni varmt välkomna. Det gäller oavsett om ni vill marknadsföra er verksamhet och berätta mer om den eller att ni vill skriva en vass debattartikel om ämnen som kan beröra alla läsare. På tal om läsare så står det er fritt att dela länkar till era egna eller andras artiklar i de sociala medier ni önskar.

Tidningen är en fristående och oberoende webbtidning som är en del av den nationella nyhetstjänsten SvenskPress.se
Nättidningen innehåller aktuella branschnyheter från läsare och företag i hela Sverige.
Det betyder att ni som är aktiva publicister kan marknadsföra er löpande genom att publicera era nyheter, evenemang och videos så att er information blir tillgänglig för alla som är intresserade av era nyheter.
I och med detta blir ert material lätt att hitta för de som söker information om er och era tjänster i sökmotorer i och med att tjänsten är byggd med god SEO (sökmotoroptimerad).

Publiceringen sker antingen genom den här tidningen eller i samarbete med nyhetsbyrån och presstjänsten SvenskPress.se.
Som publicist gäller samma villkor som där: https://svenskpress.se/pages/view/medlems-och-anvandarvillkor

Publicera Gratis artikel här på Aktuell Miljö
Det är helt fritt för dig som företagare, föreningsmänniska eller som privatperson att prova att publicera en egen nyhet här och länka dem vidare till alla sociala medier ni önskar. Detta gäller om ni vill publicera ett Evenemang, Erbjudanden och Videos om tidningen erbjuder dessa möjligheter.

Hjälp med att publicera nyhet på Aktuell Miljö
Vill ni ha hjälp att publicera en artikel här på Aktuell Miljö så hjälper vi naturligtvis till med det.
Färdig artikel med text, bild och avsändare 990:-
Utkast till text som måste bearbetas och bild som måste justeras 1990:-
Ni kan sedan dela artikeln i alla sociala medier ni vill och få exakt statistik på hur många som läst artikeln.
Missa inte att ha med länk till er hemsida eller kampanjsida och sociala medier längst ned i artikeln,
förutom era kontaktuppgifter förstås.

Medborgarjournalistik
Vill ni sedan publicera flera artiklar stödjer ni publikationen med 29:-/st.
Alternativt med ett årsabonnemang 
Privatpersoner och ideella föreningar 290:-/år.
Företag och ekonomiska föreningar 990:-/år.

Samarbete med Aktuell Miljö
Kontakta oss om ni har förslag på hur vi kan samarbeta och tillsammans skapa en miljövänlig och hållbar framtid.

Arbeta professionellt med PR
Är ni ett företag eller arbetar som nyhetsförmedlare eller med PR och vill nå ut med era budskap så rekommenderar vi att ni publicera era nyheter genom Sveriges smartaste och mest prisvärda presstjänst -  www.svenskpress.se
Det innebär massor med fördelar i ert PR-arbete. För att nämna några:

• Samma artiklar publiceras beroende hur ni kategoriserar dem automatiskt i ett flertal olika webbtidningar inklusive denna, var och en SEO-optimerad enligt ovan.
• Delar ni era artiklar från Aktuell Miljö, SvenskPress eller någon av de tidningar som hör till systemet i sociala medier så får ni betydligt större respons på era inlägg.
• Genom att ange länk till er webbadress och även sociala medier i artiklarna så kommer era sidor att rankas allt högre av Google och andra sökmotorer som finner länkarna på flera ställen på internet.
• Ni har tillgång till exakt statistik på hur många som läst er artikel och genom vilka titlar i tidningssystemet som de har tagit del av er artikel.
• Som medlem i SvenskPress välkomnas ni i utvecklingsarbetet och är alltid välkomna med förslag och önskemål på förbättringar av tjänsten och tidningssystemet.
• Ni får för egen räkning publicera obegränsat med artiklar för en kostnad av 1500:-/år exkl. moms.
• Är ni en PR-byrå som vill marknadsföra andra olika företag och tjänster så är kostnaden 4500:-/år exkl. moms.

Notera att som medlem i SvenskPress kan ni dessutom starta en egen webbtidning online för endast 1500:- per år. Då publicerar ni automatiskt era artiklar genom nyhetstjänsten i flera webbtidningar automatiskt.
 
Registrera er på länken här www.svenskpress.se/users/register
och ert PR-arbete tar sig snabbt till nya dimensioner.


Kontakta mig gärna för mer information om hur ni kan publicera era egna nyheter på Sveriges smartaste och mest prisvärda tjänst för att få ut era artiklar online.
Ordet är fritt - och ditt!

Joe Formgren
070-679 79 00
Ansvarig utgivare och t.f redaktör
info (a) svenskpress.se
Gestrike Media AB

PS. Är ni intresserade av att ingå i redaktionen och att utveckla just den här webbtidningen så kontakta mig för mer information om detta och våra möjligheter till ett affärsmässigt samarbete.


Hjälp med pressreleaser och PR-samarbete
Har ni en nyhet som ni vill ha hjälp med att formulera, distribuera och publicera eller vill ni ha hjälp med det löpande PR-arbetet och få ut era nyheter i flera mediakanaler?
Då kan vi hjälpa er genom den svenska presstjänsten Presstjänst.se
Där finner ni fasta priser för att formulera, publicera och distribuera era enskilda eller regelbundna nyheter till Sveriges ledande nyhetstjänster. Förutom att er pressrelease publiceras i den här tidningen distribueras den även till både nationella och regionala publikationer liksom att den publiceras hos Sveriges största nyhetsbyråer.
Självklart blir materialet ert med fri upphovsrätt så att ni kan använda den till att uppdatera er egen hemsida samt att ni då har flera olika källor att kunna dela nyheten vidare i sociala medier.

För mer information se www.presstjanst.se

Vad vill du läsa?
Publicera
Mer läsning
Nyhetsbrev
Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer